Betonstuc ontwerp Pimp Superior mat bij Jeanne

 

Jeanne had een achterwand van Betonstuc in gedachten, maar dat is niet heel praktisch in onderhoud. Zie hier de ideale combinatie van een Betonstuc ontwerp op ons Pimp Superior mat materiaal. Eenvoudig schoon te maken en toch een geweldige uitstraling!

Betonstuc ontwerp Pimp Superior mat bij Jeanne "Güell Remastered" Pimp Superior achterwand bij Wendy en Christian Keukengerei op de keuken achterwand van Iliana Magnolia op de keuken muur van Henk en Jolanda "Red Poppies" muur voor de keuken bij familie Neuteboom "Bamboo" keuken achterwand in de keuken van Jul (BE) "Let it be" muur voor de keuken bij familie Vink Guacamole achterwand in de keuken, Pimp Superior glanzend  Badkamerwand met onze "Blue Lagoon" afbeelding op "Pimp Superior" materiaal "Purple Tulips" keuken spatwand in Australië
 
"Green Flavour" keuken achterwand bij Harald uit Utrecht Vissen op de keuken achterwand bij Sylvia, Pimp Superior "De Nachtwacht" op je keuken spatwand "Zeebaars" keuken spatwand Keuken spatwand "Eva Mouton" "Portuguese Tiles" Keuken achterwand "Red Onions" Pimp Flexible "Pesto" op je keuken spatwand  "Paprika" Keukenspatwand Keukenspatwand: "Mixed spices"