Pimp Solid Brushed

Bent u op zoek naar een exclusieve achterwand voor uw keuken, maar twijfelt u tussen RVS en iets originelers met een print of afbeelding? Bekijk dan eens onze Pimp Solid Brushed collectie. Voor de Pimp Solid Brushed collectie worden onze Pimp Solid platen geborsteld, voorzien van een exclusieve print in zwart en afgewerkt met een beschermende matte coating. Wij hebben een kleine selectie gemaakt uit onze ontwerpen, die geschikt zijn voor de Pimp Solid Brushed collectie.

De ontwerpen zijn te herkennen aan onderstaand logo en te selecteren bij "spatwand bestellen" in het keuzemenu.


 
Materiaal

Het materiaal van de Pimp Solid Brushed collectie is 3 mm dik en bestaat uit twee aluminium toplagen met daartussen een PE (Polyethyleen,Type LDPE) kern. De aluminium toplaag aan de voorzijde wordt geborsteld om een RVS look te creëren. De platen met RVS look worden bedrukt met een foto uit de speciaal geselecteerde selectie en met een beschermende matte coating afgewerkt. Door transparantie in de afbeelding te brengen blijft de RVS structuur ook in de foto zichtbaar.
Nadat het proces voltooid is heeft u een prachtig eindproduct, een RVS look achterwand, met unieke afbeelding en alle voordelen van een goed schoon te houden oppervlak door de beschermende coating!

 

Solid Brushed CowsAfmetingen
Een plaat uit de Pimp Solid Brushed collectie kan uit één stuk maximaal 305 cm lang zijn bij een hoogte van 150 cm. Wanneer de achterwand van de keuken uit meerdere delen bestaat, bijvoorbeeld bij een hoekkeuken of een u-vormige keuken, dan kunt u de achterwand natuurlijk uit meerdere delen bestellen. Twijfelt u aan de maten die u moet invoeren voor uw bestelling? Mail ons dan uw vraag op:info@pimpyourkitchen.be

 

Solid Brushed Saucepan

 

Afwerking

De Pimp Solid Brushed plaat is watervast en lichtgewicht, de totale dikte van de aluminium achterwand met afbeelding is 3 mm. De platen worden rechthoekig geleverd, waarbij de randen recht afgezaagd worden. Het plaatmateriaal kunt u met een geschikte decoupeerzaag bewerken voor uitsparingen bij hoogteverschil en stopcontacten. Desgewenst kan de plaat met uitsparingen geleverd worden, wilt u daar gebruik van maken dan is het belangrijk dat u de exacte posities van de te maken uitsparingen doorgeeft.

Schoonmaken

U kunt de Pimp Solid Brushed keukenachterwand eenvoudig schoonmaken met een zachte doek met allesreiniger of zeep. Gebruik voor het schoonmaken geen: oplosmiddelen, ontvetters, bleekmiddelen, (hars)cleaners of schuurmiddelen.

Brandveiligheid

Een PimpYourKitchen Pimp Solid Brushed keukenachterwand is zelfdovend (flame spread classification class A, based on ASTM E84 methode).

 

Garantie

Op onze platen uit de Pimp Solid Brushed collectie geldt 5 jaar garantie op de kleurechtheid van het materiaal.

 

Bevestiging

De Pimp Solid Brushed spatwand bevestigt u met montagekit direct tegen de wand of tegels. Wij hebben een instructievideo online staan, waarin u voor het Pimp Solid (voorheen Alusandwich) materiaal precies kunt zien hoe dat gaat. In de video laten we zien hoe u begint met de voorbereiding en hoe u de uitsparingen voor de stopcontacten kunt maken. We bevestigen de Pimp Solid plaat met montagekit tegen de achterwand en werken de rand met het aanrechtblad netjes af met siliconenkit. De montage voor de Pimp Solid Brushed serie is hier gelijk aan.

 

 

Levertijd
Levertijd voor de Pimp Solid Brushed collectie naar België is momenteel 4 tot 6 weken. Dit is gerekend na ontvangst van bestelling, betaling en goedkeuring op het ontwerp. Wanneer we sneller kunnen leveren dan proberen we dat uiteraard.
 
Bezorging
Het PimpYourKitchen Pimp Solid Brushed plaatmateriaal wordt via een aparte bezorgdienst verzonden. Wanneer de productie van de plaat gereed is, neemt onze bezorgdienst contact met u op voor de bezorging van het plaatmateriaal. Deze biedt u een bezorgdag aan, mocht u zelf niet beschikbaar zijn dan kunt u aangeven of de plaat bij buren afgeleverd kan worden. Bent u op de voorgestelde datum niet beschikbaar, dan kunt u dit aangeven en wordt er een nieuw voorstel gedaan voor een leverdatum.

 

Wij gaan er van uit dat de plaat binnen deze twee geboden levermomenten bezorgd kan worden. Lukt dit niet, dan moeten wij helaas extra kosten in rekening brengen voor de bezorging.

 

De bezorging is tot aan de brievenbus, woont u bijvoorbeeld op een etage, zonder lift, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het vervoer naar binnen. Uiteraard zal onze vervoerder graag behulpzaam zijn.