Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

Uw eigen keuken achterwand

Foto's zeggen meer dan duizend woorden. Helemaal bij Pimp Your Kitchen. Een mooie foto kan het verschil maken in een interieur, in het bijzonder wanneer die op een onverwachte plek hangt! Daarom verzonnen wij de meest bijzondere plek in het huis, direcht achter uw kookplaat! Een fantastische foto boven uw aanrecht die ook gelijk dienst doet als spatwand. U zult zien dat een keukenachterwand van Pimp Your Kitchen direct een eyecatcher is! Het wordt meteen onderwerp van gesprek bij iedereen die voor het eerst uw keuken binnen stapt.

Afbeeldingen waar je blij van wordt

De foto's zijn gemaakt door John Kraft, hij is professioneel fotograaf die overal op de wereld de mooiste plekken op de gevoelige plaat heeft gezet. Tien jaar geleden begon hij met Pimp Your Kitchen. Er zitten niet alleen landschappen in de collectie. Wat dacht u van eten, drinken, steden, dieren, kunst en nog veel meer! Met de hoge kwaliteit foto's weet u zeker dat u een fantastisch product in huis haalt.

Daarnaast kunt u ook uw eigen foto's of ideeën aanleveren, geheel naar wens maken we uw unieke keuken achterwand op maat met het ontwerp zoals u het helemaal voor u ziet. Niet creatief? Geen probleem! Wij helpen u graag met het maken van een mooi geheel. Het is heel simpel, een mailtje is voldoende om te beginnen!

Het PimpYourKitchen team

Bij PimpYourKitchen werken we samen om de mooiste keuken achterwanden te maken! Het eerste contact heeft u meestal via de mail, onze ontwerpers helpen u de achterwand helemaal naar wens te maken. En ook wanneer u nog niet zo goed weet wat u wilt mag u ons altijd een foto van de keuken sturen en wij leven ons in creatieve zin uit! De rest van het team bestaat uit een kleine groep professionele productie medewerkers die uitstekend samenwerken om de keuken achterwanden zo spoedig mogelijk realiseren. Controles tussen elke productie stap zorgen voor hoogwaardige kwaliteit van het eindresultaat, daar kunt u van op aan!