Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

I.V.M. VAKANTIE HEBBEN WIJ OP DIT MOMENT EEN LANGERE LEVERTIJD. WIJ ZIJN WEEK 32 EN 33 GESLOTEN *** Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

Informatie

Montage

Onze keukenachterwanden zijn gemakkelijk zelf te monteren. Op deze pagina lees je per materiaal alle punten waar je op moet letten en zie je een handige montagevideo.

 

Pimp Flexible

Het oppervlak waar je de achterwand op bevestigt dient vast, droog, vlak, stof- en vetvrij te zijn. Onregelmatigheden in het oppervlakte van de muur zullen uiteindelijk op de achterwand zichtbaar zijn. Het Pimp Flexible materiaal kun je aanbrengen met de door ons aanbevolen wandlijm van fabrikant Perfax. Onze achterwanden zijn uitvoerig getest in de laboratoria van Henkel.

Wij hebben ook een instructievideo online staan, waarin je precies kunt zien hoe het aanbrengen van het Pimp Flexible materiaal gaat. In de video laten we zien hoe je begint met de voorbereiding en hoe je de uitsparingen voor de stopcontacten kunt maken. We bevestigen het Pimp Flexible materiaal met wandlijm op de achterwand en werken de rand met het aanrechtblad netjes af met siliconenkit.

 

Pimp Solid

Het Pimp Solid materiaal bevestig je met een flexibel blijvende montagekit (bijvoorbeeld Pattex Powerfix Polymer wit) direct tegen de wand of tegels. Wij hebben een instructievideo online staan, waarin je precies kunt zien hoe dat gaat. In de video laten we zien hoe je begint met de voorbereiding en hoe je de uitsparingen voor de stopcontacten kunt maken. We bevestigen het Pimp Solid materiaal met montagekit tegen de achterwand en werken de rand met het aanrechtblad netjes af met siliconenkit.

 

Pimp Superior

Het Pimp Superior plaatmateriaal bevestig je met flexibel blijvende montagekit (bijvoorbeeld Pattex Powerfix Polymer wit) direct tegen de wand of tegels. Wij hebben een instructievideo online staan, waarin je precies kunt zien hoe dat gaat. In de video laten we zien hoe je begint met de voorbereiding en hoe je de uitsparingen voor de stopcontacten kunt maken. We bevestigen de Pimp Superior plaat met montagekit tegen de achterwand en werken de rand met het aanrechtblad netjes af met siliconenkit. 

Niet zelf monteren?

Je wil wel graag een achterwand van PimpYourKitchen, alleen vind je het lastig om je achterwand goed in te meten en wil je het liever niet zelf monteren. De organisatie De Vakman heeft professionele klussers om onze keukenwanden bij je thuis te komen inmeten en monteren. De Vakman is keurmerkhouder 'Kwaliteitsvakman', waardoor je bij montage ook verzekerd bent van goede algemene voorwaarden en garantie.

Wil je graag gebruik maken van één van onze Vakmannen, kijk dan op hun website voor een Vakman bij jou in de buurt. Al deze montage partners van PimpYourKitchen werken overigens helemaal zelfstandig, De offerte en facturatie hiervoor verloopt ook via de Vakman zelf. Wij hebben desgewenst uiteraard wel contact met diegene die bij jou komt opmeten en monteren over de maten en de levering. Zo kunnen we alles goed op elkaar afstemmen.