Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

*** Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen ***

€ 0,00

Informatie

Montage

Onze keukenachterwanden zijn gemakkelijk zelf te monteren. Op deze pagina leest u per materiaal alle punten waar u op moet letten en ziet u een handige montagevideo.

 

Pimp Flexible

Het oppervlak waar je de achterwand op bevestigt dient vast, droog, vlak, stof- en vetvrij te zijn. Onregelmatigheden in het oppervlakte van de muur zullen uiteindelijk op de achterwand zichtbaar zijn. Het Pimp Flexible materiaal kunt u aanbrengen met de door ons aanbevolen wandlijm van fabrikant Perfax. Onze achterwanden zijn uitvoerig getest in de laboratoria van Henkel. Bij uw bestelling wordt een handleiding en een stuk testmateriaal geleverd. 

Wij hebben ook een instructievideo online staan, waarin u precies kunt zien hoe het aanbrengen van het Pimp Flexible materiaal gaat. In de video laten we zien hoe u begint met de voorbereiding. We bevestigen het Pimp Flexible materiaal met wandlijm op de achterwand en werken de rand met het aanrechtblad netjes af met siliconenkit.

 

Pimp Solid

Het Pimp Solid materiaal bevestigt u met montagekit (Pattex Powerfix Polymer wit) direct tegen de wand of tegels. Wij hebben een instructievideo online staan, waarin u precies kunt zien hoe dat gaat. In de video laten we zien hoe u begint met de voorbereiding en. We bevestigen het Pimp Solid materiaal met montagekit tegen de achterwand en werken de rand met het aanrechtblad netjes af met siliconenkit.

 

Pimp Superior

Het Pimp Superior plaatmateriaal bevestigt u met montagekit (Pattex Powerfix Polymer wit) direct tegen de wand of tegels. Wij hebben een instructievideo online staan, waarin u precies kunt zien hoe dat gaat. In de video laten we zien hoe u begint met de voorbereiding. We bevestigen de Pimp Superior plaat met montagekit tegen de achterwand en werken de rand met het aanrechtblad netjes af met siliconenkit.