Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

Informatie

Montage

Onze keukenachterwanden zijn gemakkelijk zelf te monteren. Op deze pagina lees je per materiaal alle punten waar je op moet letten en zie je een handige montagevideo.

Pimp Superior

Het Pimp Superior plaatmateriaal bevestig je met flexibel blijvende montagekit (bijvoorbeeld Pattex Powerfix Polymer wit) direct tegen de wand of tegels. Wij hebben een instructievideo online staan, waarin je precies kunt zien hoe dat gaat. In de video laten we zien hoe je begint met de voorbereiding en hoe je de uitsparingen voor de stopcontacten kunt maken. We bevestigen de Pimp Superior plaat met montagekit tegen de achterwand en werken de rand met het aanrechtblad netjes af met siliconenkit. 

 

Pimp Solid

Het Pimp Solid materiaal bevestig je met een flexibel blijvende montagekit (bijvoorbeeld Pattex Powerfix Polymer wit) direct tegen de wand of tegels. Wij hebben een instructievideo online staan, waarin je precies kunt zien hoe dat gaat. In de video laten we zien hoe je begint met de voorbereiding en hoe je de uitsparingen voor de stopcontacten kunt maken. We bevestigen het Pimp Solid materiaal met montagekit tegen de achterwand en werken de rand met het aanrechtblad netjes af met siliconenkit.

 

Pimp Flexible

Het oppervlak waar je de achterwand op bevestigt dient vast, droog, vlak, stof- en vetvrij te zijn. Onregelmatigheden in het oppervlakte van de muur zullen uiteindelijk op de achterwand zichtbaar zijn. Het Pimp Flexible materiaal kun je aanbrengen met de door ons aanbevolen wandlijmen van fabrikant Perfax. Onze achterwanden zijn hiermee uitvoerig getest in de laboratoria van Henkel.

Wij hebben ook een instructievideo online staan, waarin je precies kunt zien hoe het aanbrengen van het Pimp Flexible materiaal gaat. In de video laten we zien hoe je begint met de voorbereiding en hoe je de uitsparingen voor de stopcontacten kunt maken. We bevestigen het Pimp Flexible materiaal met wandlijm op de achterwand en werken de rand met het aanrechtblad netjes af met siliconenkit.

 

Inmeet- en montageservice

Daarnaast bieden we ook een service aan voor het opmeten van de juiste afmetingen van jouw nieuwe keukenwand en de montage ervan. Een collega van ons komt dan bij je langs en geeft volledig advies betreft het inmeten van de keukenwand en de juiste materialen voor in jouw keuken. Nadat je jouw ideale keukenwand hebt samengesteld en is geproduceeerd, zorgen wij voor de montage. Meer informatie over onze ontzorgingsservice vind je hier.