Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

*** Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen ***

€ 0,00

Veelgestelde vragen

Bestellen en betalen

Wat kost een Pimp Your Kitchen achterwand?

De kosten van een keuken achterwand is helemaal afhankelijk van de maten waarop we uw keukenwand gaan maken en het materiaal dat u graag wil hebben. In onze configurator kunt u uw wand zelf samenstellen, geheel op maat en inclusief alle uitsneden en uitsparingen voor stopcontacten bijvoorbeeld. Dan ziet u gelijk wat u kwijt bent, hier komt niets meer bij op, de prijs is inclusief BTW en verzendkosten binnen Nederland.

Wanneer u graag persoonlijke hulp wil bij het samenstellen van uw keukenwand, dan mag u ons altijd mailen, we maken dan een ontwerp op maat voor u, met de afbeelding naar keuze. Daarbij laten we u direct weten wat de achterwand gaat kosten met uw maten.

 

Komen jullie de achterwand ook inmeten en monteren?

Wij leveren de achterwand tot aan uw deur, onze vaste vervoerder maakt vooraf een leverafspraak met u, zodat u de nieuwe keuken achterwand zelf in ontvangst kunt nemen. Voor een uitgebreide montage video van het door u gekozen materiaal kunt u hier even kijken, daarmee gaat het u zeker lukken.

 

Hoe kan ik mijn nieuwe keuken achterwand betalen?

Wanneer u via de site wil bestellen kunt u kiezen tussen een aantal mogelijkheden, met iDEAL, PayPal, VISA of MasterCard betaalt u snel en gemakkelijk in een veilige omgeving, we hebben dan uw betaling ook gelijk binnen. Wilt u liever op rekening betalen en het geld overmaken dan is dat geen probleem, u ontvangt een factuur met alle gegevens die u nodig heeft in uw mail. Houd er rekening mee dat met een overschrijving het soms een paar dagen duurt voordat we uw betaling hebben ontvangen. Wanneer we dit goed en wel binnen hebben en u ons akkoord geeft op het ontwerp en de maten, gaan we beginnen met de productie.

Ik heb een hoekkeuken en meerdere delen nodig, hoe gaat dat?

Heeft u een hoekkeuken of U-keuken, dan heeft u meerdere delen nodig die mooi op elkaar aansluiten, dat is geen probleem. U kunt in de configurator uw eigen wand samenstellen uit meerdere wanden, de prijs wordt dan automatisch berekend. Wanneer u ons een mailtje stuurt met de formaten van uw nieuwe keukenwand dan berekenen wij de prijs voor u, zo weet u altijd precies wat het gaat kosten voordat u de wanden gaat bestellen.

Natuurlijk wilt u ook dat de afbeelding die u in gedachten heeft mooi doorloopt in de hoeken. Daar zorgen wij voor. U kunt in de mail al uw wensen kenbaar maken wat betreft de keukenwand. In de configurator kunt u tijdens het samenstellen en ontwerpen ook al rekening houden met de hoeken.

 

Ik heb een andere vraag