Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00
Info over
 12 juni 2019

Aluminium achterwand keuken

Ziet u ook steeds vaker foto’s van aluminium achterwanden in de keuken? Misschien ket u zelf wel iemand die al zo’n prachtige achterwand in de keuken heeft hangen. 
Het is ook niet zo gek dat we het steeds vaker gaan zien. Een achterwand van aluminium in uw keuken is namelijk dé oplossing. Het ziet er prachtig uit en is super functioneel!

Waarom een aluminium keukenachterwand ideaal is voor uw keuken

Er zijn veel verschillende redenen te bedenken waarom een aluminium wand in de keuken zo gewild is. Deze redenen zijn onder te verdelen in twee categorieën.

1. U vindt het er mooi uitzien
2. Het is handig/functioneel
3. U zoekt een duurzame keuken achterwand

Hieronder staan in het kort de twee categorieën voor u uitgeschreven.

U vindt het er mooi uitzien

Welke smaak u ook heeft, een aluminium achterwand ziet er altijd uit zoals u wilt. Het is namelijk mogelijk om elke denkbare afbeelding, tekst, foto, patroon, wat u maar wilt, op de wand te laten zetten. 
Dit doen we met een speciaal proces dat super hoge kwaliteit garandeert. Prachtige kleuren en haarscherpe lijnen. Dit is mogelijk in mat of glans. Net wat u mooier vindt. 

Het is handig/functioneel

Als u denkt: “ja, het is heel mooi. Maar mensen, we hebben het over een keuken achterwand. Dat moet goed tegen hitte kunnen, tegen water, tegen opspattend vet en daarom dus ook makkelijk schoon te maken zijn!” dan heeft u gelijk.

Het is fijn dat het er mooi uitziet, maar is het ook handig?

Ja. Dat is het zeker!

Een aantal voordelen zijn beschreven in een artikel genaamd: "Alles wat je moet weten over een keuken achterwand". Die kunt u hier lezen!

In het kort kunt u er vanuit gaan dat de aluminium wandpanelen perfect bestand zijn tegen hitte en water. Daarnaast zijn ze super eenvoudig schoon te maken. Hieronder staan twee filmpjes die dat perfect laten zien.

Weet u al welke aluminium keuken achterwand u neemt?

In onze collectie zijn prachtige afbeeldingen te vinden. U kunt er daar één uitkiezen of zelf een foto of ontwerp aanleveren.

Wilt u liever een echte aluminium keuken uitstraling? Dat kan ook! Stuur dan even een mailtje naar info@pimpyourkitchen.nl en maak je wensen kenbaar aan Jolien. Zij helpt u graag.

Delen: