Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

WIJ ZIJN OP VAKANTIE VAN VR. 12 JULI T/M ZO. 4 AUGUSTUS. U KUNT GEWOON BESTELLEN, VANAF 5 AUGUSTUS STARTEN WE WEER MET DE PRODUCTIE *** Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00
Info over
 13 juni 2019

Een Gepersonaliseerde Keukenwand In Je Huis

Kijk eens bij u thuis in de keuken. Wat valt u op? Waarschijnlijk niet uw keukenwand boven het aanrecht. Hoe ziet die bij u er uit? 

Niet bijzonder?

Dat zou die wel kunnen zijn! Dat zou die wel moeten zijn zelfs. Een keuken moet juist een warme plek in het huis zijn. Zogenoemde woonkeukens zijn echt helemaal de trend van dit moment, toch is bij veel mensen de keuken nog vooral praktisch ingericht. Een kille ruimte. Zo ziet men niet vaak een schilderijtje bij mensen in de keuken hangen. 

U denkt misschien: ja, er hangen ook overal keukenkastjes, hoeveel ruimte voor kunst en leuke inrichting heeft nou echt in de keuken?

U heeft gelijk, veel ruimte is er niet. Behalve dus bij de keukenwand. Tussen de bovenkastjes en het aanrecht. Hoe heeft u die ruimte benut?

Ik gok dat het vooral functioneel is. Misschien hangen er tegels maar waarschijnlijk is het een in-één kleur-geschilderde muur waar verder niks mee gedaan is. Dat is niet erg. Sterker nog, dat is perfect. U heeft nu namelijk de kans om daar een prachtige, persoonlijke keukenwand van Pimp Your Kitchen op te hangen!

De Perfecte Keukenwand In uw Keuken

Alles, maar dan ook echt alles is op een keukenwand af te beelden. Wij hebben zelf een ruime collectie aan prachtige foto’s maar ook uw eigen foto’s zijn af te beelden in de keuken.
Zo kunt u uw favoriete vakantiefoto’s gebruiken of foto’s van uw kleinkinderen, van uw huisdieren, alles wat u wilt.

Hoe ziet dat er uit? Nou zo bijvoorbeeld.

Natuurlijk zijn niet alleen foto’s mogelijk. Als u goed kunt ontwerpen of u bent creatief, dan zetten we zo de door u gemaakte creaties op de keukenachterwand. In topkwaliteit natuurlijk.
In onze collectie staan al verschillende patronen, tegelmotieven, materiaallooks, kleuren, graphics, penstrepen en zelfs beroemde schilderijen.

Dit betekent dat als u het kan verzinnen, wij het op uw keukenwand kunnen drukken.

Inspiratie Voor Uw Keuken

Op onze inspiratiepagina zijn veel voorbeelden te vinden van onze keukenwanden bij mensen thuis. Eén van die keukens is de keuken van Tineke en Ad, zij hebben dankzij de hulp van hun creatieve dochter een fantastisch eigen ontwerp in de keuken hangen!

Wij vinden het er geweldig uitzien.

Wat wij ook echt een leuk idee vinden voor de keukenwand, is uw favoriete recept aan de muur, compleet met foto’s van ingrediënten! We hebben daar een mooi artikel over geschreven en er een aantal prachtige foto’s bijgevoegd.

Een Keukenwand Van Pimp Your Kitchen Is Perfect Voor De Keuken

Nu weet u dat er veel mogelijkheden zijn met betrekking tot de aankleding en versiering van uw keuken. U wilt waarschijnlijk ook zo’n mooie keukenwand maar heeft misschien nog twijfels.

U denkt nu misschien: “ja, het ziet er zeker mooi uit, maar ik heb nog wel wat vragen.”
Bijvoorbeeld:

“Hoe makkelijk is de keukenwand dan schoon te maken?”
“Is de keukenwand wel bestand tegen de hitte van de kookplaat?”
“En tegen water?”

Allemaal erg goede vragen en goed dat u daar aan denkt. In het kort zijn de antwoorden: "heel makkelijk", "ja" en "ja".

Op onze website staat een lijst met veel gestelde vragen. Hier geven we antwoord op alle vragen die u maar zou kunnen hebben. Die pagina kunt u hier vinden.

Daarnaast hebben we ook een leuk blog geschreven getiteld “Alles wat je moet weten over keukenachterwanden”. Een erg leuk artikel met daarin enkele leuke filmpjes. Zeker het lezen waard.

Nu Uw Eigen Keukenwand Nog

De keukenwand is via onze website erg makkelijk te bestellen. In onze collectie kiest uy eerst de foto die u leuk vindt en in de configurator voert u eenvoudig de maten in die u wil hebben. Uw foto staat dan al voor u klaar. 

Liever uw eigen foto gebruiken? Klik dan op “Direct ontwerpen” en doorloop de stappen totdat u uw eigen foto kunt uploaden.
U vindt er ook handige uitlegfilmpjes die u helpen bij het doorlopen van de configurator en het opmeten van uw keuken.

Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd nog mailen met Jolien door een mailtje te sturen naar info@pimpyourkitchen.nl. Zij helpt u graag en samen komen jullie zeker tot een mooi resultaat.

Ga snel naar onze collectie om uw eigen keukenwand uit te zoeken!

Delen: