Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

WIJ ZIJN OP VAKANTIE VAN VR. 12 JULI T/M ZO. 4 AUGUSTUS. U KUNT GEWOON BESTELLEN, VANAF 5 AUGUSTUS STARTEN WE WEER MET DE PRODUCTIE *** Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00
Info over
 12 juni 2019

Hittebestendige plaat keuken

Een hitte bestendige plaat voor in uw keuken is een perfecte toevoeging aan het interieur. Het lijkt niet alleen fantastisch maar het is ook nog eens erg praktisch. De plaat is eenvoudig schoon te maken, is hittebestendig en is te personaliseren met elke denkbare opdruk.

Een hittebestendige achterwand van Pimp Your Kitchen is de perfecte toevoeging aan uw keuken. De plaat heeft absoluut geen last van hitte afkomstig van pannen, een kookplaat of opspattend vet. Sterker nog, een hittebestendige plaat gaat tijdens het productieproces al door een oven van 200 graden Celsius. Die kan dus wel tegen een beetje hitte!

Vuur is heet

Bij Pimp Your Kitchen hebben we één van onze panelen in brand gestoken om aan te tonen dat onze keukenachterwanden en spatwanden ook echt hittebestendig zijn. Hieronder staat het videobewijs. Bekijk het filmpje snel!

Hittebestendige plaat achter fornuis of kookplaat

Zo'n keuken plaat kan dus perfect achter het fornuis worden gemonteerd. Al onze geleverde materialen kunnen tegen deze hitte, echter het meest hitteresistent is onze Pimp Superior materiaal. Dit bestaat namelijk uit een 2 mm dikke plaat aluminium, dat op zichzelf al een zeer brandveilig materiaal is. 

Natuurlijk is brandveiligheid niet het enige voordeel, in dit artikel worden nog meer voordelen beschreven. 

Onze collectie hittebestendige achterwanden

Bij Pimp Your Kitchen hebben we een brede collectie met foto's, zo maak je uw hittebestendige plaat helemaal naar uw wensen. U kunt ook uw eigen foto aanleveren. Kijk snel op onze webshop om te kijken of er ook voor u een goede keuze tussen zit!

Een foto op je achterwand niks voor u?

Geen probleem. Onze collectie is recentelijk uitgebreid met kleuren, dus ook als u gewoon een strakke, witte keukenachterwand wil kunt u die gewoon bij ons bestellen. Alle andere kleuren zijn natuurlijk ook mogelijk. Kijk maar eens naar onze kleurencollectie.

Beton-, hout- of marmerlook?

Misschien heeft liever een natuurlijk ogend materiaal, zoals hout, beton of marmer! Wij kunnen deze materialen heel natuurgetrouw op onze achterwanden laten verschijnen. 

Hout is bijvoorbeeld lang niet zo hittebestendig als aluminium en over het algemeen een slechte keuze als keukenachterwand. Denk alleen al aan het brandgevaar!

Door een houtlook uit onze collectie te kiezen behoudt u dus alle voordelen van een keukenwand van Pimp Your Kitchen, terwijl u toch die fantastische uitstraling krijgt waar u naar op zoek was!

We hebben deze collectie 'Rustic looks' genoemd. In de collectie bieden we verschillende houtlooks, betonlooks en marmerlooks aan. Zeker het bekijken en overwegen waard!

Op onze inspiratiepagina kunt u hier een leuk artikel over vinden, waarin we iets meer uitleg geven over de materiaallooks. Die kunt u hier lezen!

 

Delen: