Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

onze Pimp Solid Brushed

We krijgen heel veel aanvragen voor een keuken achterwand met een Aluminium Brushed look. Naast de mogelijkheid een Uni kleur als achterwand te kiezen uit onze Pimp Solid Uni Collectie, kunnen we de Pimp Solid Uni Brushed ook voorzien van een mooie print. Perfect als u een strakke, moderne uitstraling in gedachten heeft voor uw keuken!

De Pimp Solid Brushed is net zoals onze Pimp Solid, 3 mm dik alusandwich materiaal. De kern is PE en de aluminium toplaag is aan beide zijdes 0,3 mm. Op de bovenzijde is een Aluminium Brushed toplaag aangebracht. Op deze lichtgrijze, Brushed toplaag kunnen we uitstekend een mooie afbeelding printen. Vooral zwart-wit afbeeldingen komen komen hierop volledig tot hun recht. Zoals hieronder te zien is bij Edwin in de keuken. Hij koos voor onze 'H2O' afbeelding voor op zijn Pimp Solid Brushed keukenwand. Er zijn veel meer afbeeldingen uit onze collectie geschikt om te gebruiken, zo ook 'Cactus''Kitchen Parts' of 'Cows in Black and White'.

Misschien heeft u zelf wel een mooie foto die we in zwart-wit kunnen omzetten en gebruiken voor een unieke keukenwand met een moderne en industriële uitstraling. Uiteraard maken we elke keukenwand voor u op maat en kunnen we in elk ontwerp rekening houden met uitsparingen voor de stopcontacten en hoogteverschillen in uw keuken. Wilt u deze keukenwand zelf ontwerpen, dan kan dat in onze nieuwe configurator, houd er dan rekening mee dat de achtergrond de Brushed look krijgt en niet wit blijft en dat we tot maximaal 305 cm x 150 cm uit één stuk kunnen halen. De wand kunt u eventueel ook gelijk bestellen, de prijzen zijn hetzelfde als onze Pimp Solid, geef als opmerking mee dat u de Solid Brushed uitvoering wil.

Welke afbeelding vindt u mooi?

 

Delen:

Info over
 31 oktober 2018

Ik wil meer informatie...

Ik wil meer info...