Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

Recepten op uw keuken achterwand

Geef uw keuken een persoonlijk tintje met een recept op uw keuken achterwand. Hoe u ervoor zorgt dat u er jarenlang met veel plezier naar blijft kijken? lees onze tips!

We hebben allemaal wel een favoriet recept, iets wat u elke week wel wil eten, waar u ontzettend van geniet om het te bereiden. Of misschien heeft u ergens iets heel leuks gezien en denkt u dat het heel mooi staat in uw keuken. De kleuren van de ingrediënten passen precies bij wat u wil, maar waar moet dan de tekst komen? En hoe voorkomt u dat het niet te druk wordt in uw keuken?

Met deze tips kunt u alvast dromen over uw perfecte keuken achterwand!

• Kies een recept waar u 'iets' mee heeft. Een recept van uw moeder of oma bijvoorbeeld. Als kind heeft u de herinnering dat dit voor u bereid werd, u kunt de geur zelfs oproepen. Heel persoonlijk en daarom een uitstekende keuze voor op uw wand.

• Wanneer je een afbeelding gaat zoeken die bij uw recept past, zoek dan altijd naar een 'groep' of een sfeerbeeld waar een paar of alle ingrediënten op staan. Dit staat niet alleen veel mooier, het maakt uw keukenwand ook veel minder druk. Op iStock staan honderden foto's van groenten, fruit, kruiden, pasta's, enz.

• Licht grijs of witte achtergrondkleur zorgen voor rust in uw keuken. De teksten in een specifieke kleur zorgen ervoor dat het eruit springt of juist niet, net waar u het accent op wil leggen.

• Laat ons uw ontwerp in elkaar zetten. Mail ons de tekst die erop moet komen en de afbeelding(en) die u in gedachten heeft en wij maken er een mooi geheel van. Om ons te helpen mag u gerust een foto van uw keuken sturen, dan kunnen wij het helemaal toespitsen op de ruimte waar de keukenwand komt.

• Bedenk of u de bereidingswijze er wel of niet bij wil. Dit kan een mooie aanvulling zijn, eventueel kan het natuurlijk ook in een andere taal.

• Of bestel een recept uit onze eigen collectie. De 'Zeebaars met Zeekraal''Guacamole' of 'Gazpacho' bijvoorbeeld, we kunnen deze ook nog helemaal voor u aanpassen qua kleur, indeling, afbeeldingen en tekst.

Welk recept kunnen we voor u op uw keukenwand plaatsen?

Inge en Tijs (op de foto rechtsonder) ontwierpen een eigen keukenwand, die uit de keuken knalt!

"Geïnspireerd door het zeebaars achterwand ontwerp, wilden we ook iets met een recept. Het is Bruschetta geworden, een mooi woordbeeld, vrolijke kleur én een extra reden om het onze gasten voor te zetten."

Delen:

Tips voor
 17 oktober 2018

Ook uw eigen ideeën?

Mail ons!