Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

rode accenten

Wilt u ook een gewaagde kleur in uw keuken, maar liever niet de hele keuken in een knalkleur. Dan kunt u het beste kiezen voor een keukenachterwand met een afbeelding erop die er meteen uit springt!

Zou u het ook aandurven?

 

Zoals bij één van onze klanten in de keuken, zij wilden twee rode accenten aanbrengen op een neutraal witte achtergrond. Na wat zoeken kwamen we uiteindelijke op twee afbeeldingen die we samen hebben gebracht op de wand. Deze foto's konden wij zo bewerken dat ze qua rood tinten prachtig overeen kwamen en dus één geheel vormen nu. Het resultaat is precies zoals ze in gedachte hadden; "Hoi Jolien, De platen zijn heelhuids aangekomen en gemonteerd, ze passen perfect. Aankomende vrijdag wordt er nog een laatste kitrandje gelegd voor de afwerking en dan zit het helemaal goed! Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en wie weet tot ziens :-)"

Delen:

Keuken achterwand met
 14 november 2018

Ook uw eigen ideeën?

Mail ons!