Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen *** Onder 'Informatie' vind je alles wat je moet weten over het bestellen van jouw keuken achterwand ***

€ 0,00

Tineke en Ad

"Beste Jolien,

Afgelopen week is de laatste hand gelegd aan onze keuken. De achterwand heeft al heel wat bewondering opgeroepen, wij vertellen dan trots over PimpYourKitchen en ons eigen ontwerp, waar onze dochter ook een groot aandeel in heeft gehad.

We zijn er erg blij mee, geen standaard tegel achterwandje! Dank voor de proefdrukken van ons ontwerp, zo is de kleur precies geworden hoe we wilden.

Vriendelijke groet, Ad en Tineke"

 

Heeft u ook een eigen ontwerp, zelf gemaakt of laten maken? Wij maken al uw wensen werkelijkheid, zoals een specifieke kleur bijvoorbeeld. Mocht het nodig zijn dan kunnen we doormiddel van proefdrukken bepalen of aan uw verwachtingen wordt voldaan. Op die manier kunt u thuis kijken of het resultaat naar wens is en passen we het aan als het nodig is. Zo komen we samen tot een prachtig resultaat, net als bij Tineke en Ad. Zij hadden zo hun eigen wensen voor een keuken achterwand met hexagon tegels.

Delen:

De keuken van
 01 oktober 2018

Ook uw eigen ideeën?

Mail ons!