Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
€ 0,00

Veelgestelde vragen

Eigen foto of idee aanleveren

 

Hoe kan ik mijn eigen foto aanleveren?

In onze keuken achterwand configurator kunt u zelf uw nieuwe achterwand ontwerpen, hierin kunt u de foto uploaden en gebruiken. Wij controleren altijd nog even de kwaliteit van de afbeelding of deze wel geschikt is voor het formaat van je keukenwand. Wij hanteren een minimale resolutie van 3350 pixel per 100 cm, voor een keukenwand van 300 cm moet u eigenlijk een foto hebben van minimaal 9.000 pixels. Twijfelt u of de afbeeling die u in gedachten heeft wel groot genoeg is, dan mag u deze altijd even via wetransfer mailen naar ons, dan kijken wij even of het kan en wat we voor u kunnen betekenen. Met onze speciale software kunnen we de afbeelding eventueel nog iets vergroten en u laten zien wat de uiteindelijke printkwaliteit is.

Waarom moet ik wetransfer gebruiken als ik mijn foto naar jullie wil mailen?

Fotobestanden hebben vaak een groot formaat, veel mailaccounts comprimeren de originele afbeelding om ze geschikt te maken voor het verzenden. Dan krijgen wij de afbeelding kleiner binnen en dit zou ervoor kunnen zorgen dat uw foto niet geschikt is om te gebruiken. Via het programma Wetransfer krijgen wij een link waarmee we uw originele foto kunnen downloaden. Zo hebben we de hoogste kwaliteit waarmee we uw keukenwand kunnen ontwerpen.

 

Kan ik ook een foto van een stocksite gebruiken?

Wij hebben een samenwerking met iStock.comShutterstock.com en Adobestock.com. Hier kunt u naar hartelust een afbeeling zoeken die perfect is voor uw nieuwe keuken achterwand. U hoeft deze afbeelding niet te kopen, dat regelen wij voor u. Eerst kijken we of de foto die u in gedachten heeft wel de juiste kwaliteit heeft voor uw formaten wand en maken we het ontwerp voor u. Pas als u helemaal tevreden bent en de wand wil bestellen, kopen we de afbeelding voor u. Let op, de prijs van de foto komt nog wel bij de offerteprijs op. De kosten voor een stockfoto zijn meestal € 9,68 (1 credit), sommigen zijn € 29,04 (3 credits).

 

Krijg ik in de configurator een waarschuwing als mijn eigen afbeelding niet groot genoeg is?

Wanneer u graag zelf de achterwand ontwerpt en een eigen afbeelding wil gebruiken, kunt u deze uploaden in onze configurator. Voordat u gaat bestellen kunt u de bestanden door ons laten controleren door het ontwerp op te slaan en contact op te nemen. Wilt u gelijk bestellen dan kan dat ook, wij controleren altijd nog of de afbeelding die u in gedachten hebt wel groot genoeg is. We werken liever niet met een automatische waarschuwing, want er is vaak meer mogelijk dan u denkt en we willen u die mogelijke opties zeker aanbieden.

 

Kan ik ook een specifieke kleurwens opgeven?

Onze keukenwanden hebben als standaard een witte basis, deze witte tint ligt het dichtst bij RAL9016. Wilt u dat de achtergrond een specifieke kleur krijgt zodat deze mooi aansluit bij de rest van uw keuken, dan horen we dat graag van u. Houd er wel rekening mee dat we de kleur nooit 100% kunnen benaderen, we zullen altijd zo dicht mogelijk in de buurt proberen te komen. Eventueel is het mogelijk om kleurstaaltjes te laten maken, dan weet u zeker dat de uiteindelijke wand helemaal naar wens is. Vraag ons even naar de mogelijkheden.

 

Ik heb een andere vraag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?
Akkoord