Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

*** Kijk ook eens bij 'Collectie' in de categorie 'Nieuw' voor de laatste toevoegingen ***

€ 0,00

Informatie

Levering

Onze materialen hebben een eigen productieproces en daarom dus ook verschillende levertermijnen. 

  • Pimp Flexible 2 à 3 weken.
  • Pimp Solid 4 à 6 weken.  
  • Pimp Superior 4 à 6 weken. 

Levertijden zijn gerekend na ontvangst van bestelling, betaling en eventuele goedkeuring op het ontwerp. Wanneer we sneller kunnen leveren dan proberen we dat uiteraard. LET OP!  ivm de huidige Corona / Covid19 pandemie is de levertijd momenteel langer dan gebruikelijk, we doen er alles aan de keukenwand zo spoedig mogelijk te leveren. 

 

Verzending

Omdat onze keukenachterwanden flexibel behang maar ook grote vlakke panelen kunnen zijn, hebben we een speciale bezorgdienst voor de grote panelen. Hieronder lees je meer over onze verzendmethoden.

 

Pimp Flexible

Het PimpYourKitchen Pimp Flexible materiaal wordt via PostNL verzonden. Wanneer wij de bestelling verzenden krijg je daarvan een bevestiging per e-mail. Doorgaans wordt de achterwand dan binnen drie werkdagen aangeboden door de vervoerder. Treffen zij u niet thuis aan, dan proberen ze het bij de buren aan te bieden. Heeft u liever niet dat het pakket bij de buren aangeboden wordt, geef dit dan aan bij uw bestelling. Wanneer het pakket bij de buren is aangegeven, of wanneer ze niemand treffen, laten ze een bericht achter in de brievenbus.

 

Pimp Solid & Pimp Superior

Het PimpYourKitchen Pimp Solid materiaal wordt via een aparte bezorgdienst verzonden. Wanneer de productie van de plaat gereed is, neemt onze bezorgdienst contact met u op voor de bezorging van het plaatmateriaal. Deze biedt u een bezorgdag aan, mocht u zelf niet beschikbaar zijn dan kunt u aangeven of de plaat bij de buren afgeleverd kan worden. Bent u op de voorgestelde datum niet beschikbaar, dan kunt u dit aangeven en wordt er een nieuw voorstel gedaan voor een leverdatum. Wij gaan ervan uit dat de plaat binnen deze twee geboden levermomenten bezorgd kan worden. Lukt dit niet, dan moeten wij helaas extra kosten in rekening brengen voor de bezorging.

De bezorging is tot aan de brievenbus; woont u bijvoorbeeld op een etage, zonder lift, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het vervoer naar binnen.